/ Joan B. Beyk

Statsautoriseret Fodterapeut

Telefon:22 93 20 02

E-mail: joan@fodterapien.dk

​Fodklinik med brede kompetencer inden for faget

​Fodklinik med brede kompetencer inden for faget

Døjer du med nedgroede negle eller diabetes? Så kan fodterapi være med til at forbedre dine gener. Her hos Klinik For Fodterapi/ Joan B Nielsen står vi klar til at give dig den fodbehandling, som du har brug for. Vores fodklinik er beliggende i Odense, hvorfor vores kunder ofte kommer fra Næsby og omegn. Kunder fra hele Fyn er dog meget velkommen her hos os.

Vi er en statsautoriseret fodterapeut med mange års erfaring inden for forskellige former for fodpleje. Vores kompetencer inden for fødder er alsidige, og derfor kan vi behandle mange forskellige kunder. Du bør derfor ikke tøve med at besøge vores fodklinik for professionel behandling.

Derfor bør du besøge en fodklinik jævnligt

Der er mange gode grunde til at holde sine fødder i orden og behandle dem godt. Det er vigtigt for din dagligdag, at fødderne fungerer, som de skal, og derfor bør du passe særligt godt på dem. Vi anbefaler dig altid at få lavet forebyggende behandlinger af dine fødder i stedet for at vente til, at du har fået en skade. 

Der er en række ting, som du selv kan gøre for at passe på dine fødder. Du kan eksempelvis pleje dem dagligt samt lave fodgymnastik, men det er også vigtigt, at du bruger godt fodtøj. Her på siden kan du læse meget mere om, hvordan du selv kan passe ekstra godt på dine fødder.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vores fodklinik kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er særligt gode til at behandle kunder med diabetes, nedgroede negle, psoriasisgigt, arvæv eller ledgigt.

Du kan kontakte klinikken på telefon: 22 93 20 02 eller på mail: joan@fodterapien.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

​Klinikken har ydernummer

​Det betyder at vi kan tage henviste patienter fra egen læge med diagnosen:

​• Diabetes

​• Nedgroet negle

​• Psoriasisgigt

​• Arvæv

​• Ledgigt

Klinik For Fodterapi

/ Joan B. Beyk

Elmelundsvej 8, 5​200 Odense V

​​

CVR: 20983345

Telefon:22 93 20 02

E-mail: joan@fodterapien.dk

Statsautoriseret Fodterapeut

Medlem af L. A. S. F. - www.lasf.dk