/ Joan B. Beyk

Statsautoriseret Fodterapeut

Telefon:22 93 20 02

E-mail: joan@fodterapien.dk

Fodbehandling på den bedst tænkelige måde

​Har du problemer med dine fødder, eller ønsker du em behandling af fødder? Hos Klinik For Fodterapi/ Joan B Nielsen står vi for mange forskellige typer af fodbehandling. Det gælder lige fra personer, der har store problemer med deres fødder til andre, der blot ønsker at forkæle sig selv med behandling af fødder, Vi holder til i Odense ved Næsby på Fyn og men behandler også kunder i omegn.

Mange forskellige typer af behandling af fødder

Vores alsidighed er stor, og vi står for mange forskellige typer af behandling af fødder. Du kan få en helt traditionel fodbehandling, hvis du ønsker at bekæmpe normale problemer som ligtorne, hård hud og så videre. Hvis en almindelig behandling ikke kan klare skærene, kan du få en kompliceret fodbehandling, som tager sig af problemet. Her er bøjlebehandling, fodbehandling af diabetespatienter og specialfremstillet fodindlæg blandt andet en del af vores sortiment. Du har også mulighed for at få en hjemmebehandling.

Hvad koster en fodbehandling? En behandlings pris variere efter hvilken behandling af fødder du har brug for og om du har gigt, ligtorn eller andre fodproblemer . Derfor rådgiver vi altid til, at kontakte vores fodklink. 

Kontakt os i dag

Har du problemer med dine fødder eller ønsker du en fodpleje , er du mere end velkommen til at kontakte os i dag på telefon: 22 93 20 02 eller på e-mail: joan@fodterapien.dk. Fodproblemer kan skabe stor gene, hvis de ikke bliver behandlet i tide. Derfor hjælper vi dig naturligvis, så problemet kan blive afhjulpet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tager både imod Dankort og Mobilepay.​

​Klinikken har ydernummer

​Det betyder at vi kan tage henviste patienter fra egen læge med diagnosen:

​• Diabetes

​• Nedgroet negle

​• Psoriasisgigt

​• Arvæv

​• Ledgigt

Klinik For Fodterapi

/ Joan B. Beyk

Elmelundsvej 8, 5​200 Odense V

​​

CVR: 20983345

Telefon:22 93 20 02

E-mail: joan@fodterapien.dk

Statsautoriseret Fodterapeut

Medlem af L. A. S. F. - www.lasf.dk